Θα πρέπει να έχετε την javascript ενεργοποιημένη για να δείτε αυτή τη σελίδα
Μουσική Εκδήλωση για τα Παιδιά με Αυτισμό

Μουσική Εκδήλωση για τα Παιδιά με Αυτισμό

Με την ευλογία και την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα του Νομαρχιακού Μεγάρου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, η Μουσική Συναυλία «Νότες Αγάπης», για τη στήριξη των προσπαθειών του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης».  

Η εκδήλωση περιελάμβανε ένα σύντομο εισαγωγικό βίντεο που εξηγούσε τα προβλήματα των παιδιών με αυτισμό, ενώ αξιόλογους ύμνους και τραγούδια απέδωσε η πολυμελής Νεανική Φοιτητική Χορωδία «Χριστιανική Ελπίς», τα μέλη της οποίας ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη για να στηρίξουν, με την συμμετοχή τους, το σκοπό της διοργάνωσης της συγκεκριμένης εκδηλώσεως. 

Χαιρετισμό κατά τη έναρξη της εκδηλώσεως, εκ μέρους των διοργανωτών, απηύθυνε ο ακούραστος Γραμματέας του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Δημόπουλος, Φιλόλογος και Θεολόγος, πρ. Λυκειάρχης.

Την Μουσική Συναυλία «Νότες Αγάπης», που χαρακτηριζόταν από ζωντάνια, παλμό και νεανικό ενθουσιασμό, παρακολούθησαν οι Ιερείς της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με επικεφαλής το Μητροπολίτη, εκπρόσωποι των αρχών, συλλόγων, φορέων και εκπαιδευτικών, καθώς και αρκετοί πολίτες, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στην στήριξη της προσπάθειας αυτής.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας και Πρόεδρος του Συλλόγου, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας  κ. Κοσμάς, στο τέλος της Μουσικής Εκδηλώσεως, επεσήμανε τα εξής:

Δηλώνουμε σήμερα παρόντες, πρωτοστατούμε και στηρίζουμε την αξιέπαινη προσπάθεια για την ανέγερση του ξενώνα των παιδιών που παρουσιάζουν ιδιαιτερότητα συμπεριφοράς στη ζωή τους, παρά τις ενέργειες ορισμένων να πολεμήσουν αυτή την έκφραση της αγάπης, αυτή την επιθυμία συνειδητών μελών της τοπικής μας Εκκλησίας… Ο Θεός, όμως, έβαλε την υπογραφή του κι εμείς πρέπει να προχωρήσουμε…

Τα μέλη της Νεανικής Φοιτητικής Χορωδίας από τη Θεσσαλονίκη, ξεναγήθηκαν, κατά την διαμονή τους  στον Κήπο των Ηρώων Αγωνιστών, απόλαυσαν την μαγευτική διαδρομή μέσα στην λιμνοθάλασσα μέχρι την Τουρλίδα, ενώ την Κυριακή επισκέφθηκαν την Βυζαντινή Ιερά Μονή των Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς όπου τους παρατέθηκε μεσημεριανή τράπεζα από τον Ηγούμενο της Μονής.Επιστροφή


Δημοφιλή
Πρόσφατα

Μουσική συναυλία από την Νεανική Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς «Τραγουδώντας όλοι μαζί για τα παιδιά με Αυτισμό»

10 Δεκεμβρίου 2016 21:00 • 1699 Προβολές

 

Κραυγή από τον κόσμο της Σιωπής

28 Φεβρουαρίου 2019 20:51 • 1249 Προβολές

 

"Ένα άρωμα γιορτινό" Μουσική Συναυλία απο την Παιδική Νεανική Συμφωνική ορχήστρα "ΝΙΝΑ ΠΑΤΡΙΚΙΔΟΥ"

30 Νοεμβρίου 2019 22:47 • 1105 Προβολές

 

Συνέντευξη στη Σοφία Χατζή

20 Μαρτίου 2019 18:57 • 1020 Προβολές

 

Δομημένη Εκπαίδευση TEACCH για Άτομα με Διαταραχές του φάσματος του Αυτισμού Τριήμερο Σεμινάριο

4 Σεπτεμβρίου 2017 19:23 • 991 Προβολές

 

"Νότες Αγάπης" Μουσική Συναυλία με τη Νεανική Φοιτητική Χορωδία της Ορθόδοξης Χριστιανικής Αδελφότητος "Χριστιανική Ελπίς"

15 Νοεμβρίου 2017 13:34 • 888 Προβολές

 

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2019 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

4 Ιουλίου 2019 12:51 • 841 Προβολές

 

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αυτισμό

2 Απριλίου 2017 11:00 • 801 Προβολές

 www.agiosarseniosk.gr

mapΤραυλαντώνη 3, Μεσολόγγι Τ.Κ 30200
phone26310 28919 - 215 5451420
emailagarsenioskap@gmail.com